17 nov. 2008

Vulpes Vulpes

O raposo é o animal carnívoro máis abundante do planeta, é un animal curioso e intelixente, sen embargo pola súa natureza sospeitosa e tímida obrígalles a evita-lo perigo.O raposo habita en todo tipo de hábitats, ainda que preferentemente busca cobixo en áreas de vexetación arbórea ou arbustiva, especialmente para as súas crías. Podemos atopar a especie vulpes vulpes silaceus en Galicia.
María Neira.

No hay comentarios: